Μενού Κλείσιμο

Επιμόρφωση εκπαιδευτών στην KLEEMANN

Μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ μέρους της Διεύθυνσης της ΣΑΕΚ Νεάπολης, διοργανώθηκε εκπαιδευτική-επιμορφωτική επίσκεψη εκπαιδευτών της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ της ΣΑΕΚ Νεάπολης στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας κατασκευής ανελκυστήρων KLEEMANN, στη ΒΙΠΕ Κιλκίς.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1/2024 (10:00 – 14:30) και το παρακολούθησαν εννέα (9) συνολικά εκπαιδευτές που διδάσκουν ή έχουν διδάξει στην προαναφερόμενη ειδικότητα. Οι εκπαιδευτές, που συνοδεύθηκαν από τον Διευθυντή της ΣΑΕΚ, είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν πάνω στις σύγχρονες εξελίξεις των ανελκυστήρων και όλων των υπόλοιπων μηχανημάτων ανύψωσης, καθώς και στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις στους τομείς της κατασκευής και της συντήρησης.

Ευχαριστούμε τον επικεφαλής της Ομάδας Τεχνικής Εκπαίδευσης της KLEEMANN κο Μπαχαρίδη Απόστολο για την αποδοχή του αιτήματος που του υποβάλαμε, καθώς και τη διοργάνωση και υλοποίηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου, το οποίο, κατά κοινή ομολογία όλων των εκπαιδευτών, ήταν χρήσιμο και εποικοδομητικό και θα τους βοηθήσει ιδιαίτερα να ανταποκριθούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον ρόλο τους.

IMG_20240131_102011
Επιμόρφωση εκπαιδευτών στις εγκαταστάσεις της KLEEMANN